Theadamlife

Nederlag

Kategori: På svenska

Ja till och med optimism kan ta slut visst, känner verkligen för att dra något gammalt över mig just nu. Är så fullkomligt över jävligt besviken... Vi lämnade inte in uppsatsen idag, den höll inte måttet, vi behövde bara en dag till, vet inte vart all tid tog vägen! Vi kommer jobba klart den här veckan istället men fredagen kom idag, som jag hade längtat men nu känns allt bara jobbigt. Fest om en timma, är inte precis på partyhumör men hoppas jag blir glad av att se alla kompisar och att de är uppmuntrande. Kommer vara så jobbigt att dra denna historian hela kvällen om hur det gick med uppsatsen, jag får skicka vidare det till Sherola, hon skulle ta hand om mig sa hon ;P

Nä men nu får det väl vara nog, allt annat har ju gått enligt planen, så många omtentor som jag gjort denna terminen och klarat allihop! Och nu är det sommar för fan... Ååååhhh, mixed emotions!

C-uppsats

Kategori: På svenska

Jag har redan belagt mig själv med facebook förbud tills uppsatsen är klar men jag har inte nått bloggförbud... Vi har i alla fall massa att göra, var och pratade med handledaren imorse och han gav oss en del hårda besked, som att vi måste göra om hela strukturen som vi lagt upp det just nu för att göra det mer lättförståeligt för läsaren. Alltså vår handledare är ändå guld värd trots att han sågar oss, han har hjälpt oss så mycket genom hela arbetets gång så vi funderar på att genom honom muffins sen när vi är klara, om vi blir godkända förstås... :P

I övrigt så var vi ute och festade på Sivans (en av campuset två pubar) för sista gången!! Jag kom på det rätt sent på kvällen att jag faktikst aldrig mer kommer gå dit... Så många kvällar som jag spenderat på det stället och så mycket som det har dansat och jag tänkte inte ens på att uppmärksamma det! Jaja, på lördagen är det sista chansen att gå dit så då får det väl festas till lite extra.

Innan det så ahde det hela dagen (och hela veckan för den delen) varit en massa planerande och mygel för att fixa Mr M:s surprise-goodbye-party. Han kommer ha en själv på lördag men jag ville ändå göra nått extra för att visa hur mycket jag uppskattar honom! Jag ringde till honom kvällen innan och bokade in att jag skulle laga honom en rikigt svensk middag för att få chansen att prata ut lite med honom innan han åker hem till tyskland och han gick på det! Det var bara det att han som vanligt sköt på det, blev sen och alla folk som skulle komma skulle förvanas och ännu mer pyssel och förberedelser så jag blev helt slut. Till slut möttes vi upp i bibblan och sen gick hem till mig men överaskningsfesten var inte hemma hos mig utan hos mina blondinkompisar (och snart roommates) S & H. Så jag sa att eftersom jag varit så upptagen med uppsatsen hela dagen så hade jag inte haft tid och köpa den där mycket speciella ingridiensen som man måste ha i maten, utan jag hade bett dem köpa det åt mig så vi var tvungen att gå dit och hämta det. Det sista han sa innan vi skulle in till festen var att han var jättesugen på att smaka den där väldigt speciella maten. Stackarn! :P Så mycket överaskning blev det dock inte eftersom folk blev sena eftersom tiden ändrades fram och tillbaks... Men han fick i alla fall ett jättefint fotoalbum över hans tid i Växjö som jag, S & H hade fixat till han och jag tror verkligen att han blev jätteglad och överraskad! :D Tyvärr glömde jag min kamera hemma hela kvällen så inga foton, får se om jag kan få av Mr M...

Nu är det i alla fall tillbaka till uppsatsen som gäller, Sherola har satt på nedräkningen på datorn, just nu har vi lite mindre än 20 timmar på oss!!! AAAAHHHH, slit och släng, men det är lugnt just nu känns det som, imorgon är det fredag, imorgon kommer friheten!!!!

Galet!

Kategori: På svenska

Nu har vi suttit i bibblan hela dagen och jobbat (igen). Sherola och jag börjar bli galna på den här skiten. Det sitter dessutom en helt främmande människa inne i vårt lilla grupprum som smög sig in utan att jag såg det. Hon måste nämligen ha en internet sladd, HA!!  Är datorn från 1900-talet eller? Till och med min gamla slitna skit har trådlöst! :P
Så här löd min och Sherolas konversation över msn när vi funderade på hur vi skulle bli av med henne (inte för att hon precis störde dock...)

hur stavar man sjasar?

skasar

Adam säger (15:41):

schasar

Adam säger (15:42):

chasar

Sha-Sha-säger (15:42):

vet inte

sjas

Adam säger (15:42):

skas

Sha-Sha-säger (15:42):

hahah

skjas

Adam säger (15:42):

stjas

Sha-Sha-säger (15:42):

schas

som dusch

schash

lol

Getting pretty tired now...

Kategori: In English

Im getting pretty much fed up of this thesis right now and i also feel that it is pretty bad, which doesn't make me anymore motivated... Which i could fastforward to friday, parrrttteeeeeyyyyyy :)




Solen skiner igenom de tjocka C-uppsats molnen!

Kategori: På svenska

Fick detta ooooootroligt glädjande besked vilket betyder att jag kommer kunna ha en hel veckas semestrande nästa vecka!!! Hihihihi! :D


Hej  

Adam , 30 p. G.   MVH   Andreas

----- Original Message -----
From: Adam
Date: Tuesday, May 26, 2009 12:39
Subject: Marknadsrätt MF3081
To: [email protected]

> Hej! > Jag skulle vilja veta mitt resultat till omtentan i marknadsrätt som skrevs nu för några veckor sedan.
> Jag heter Adam  (...)>  
> Håller tummarna för ett gott resultat...

Library...

Kategori: In English

Sitting in the library today again, on the third floor. It's noticeble that i have been sitting here too many days now, because i recognize all the poeple sitting here. There are some that is here ALWAYS, the half blind man that only can see 10 % on one of his eyes and is turning blind soon. Mr M thats always finding new reasons to sit here even though he was supposed to be done with all his to-do's like one week ago, puke-power that has been in my class since the beginning and is renamed to puke-power for his always starring eyes. Then there is also like 10 other people that is always here but they dont do any funny stuff that is woth mentioning here. I wonder what people think of me since im also sitting here always... Maybe im the one that never shuts up or the one with the freaky laugh. I love speculating... But now back to the fucking thesis i have like two hours right now to fix 14 pages of empirical studies, im optimistic, optimistic until death!!

Ny vecka...

Kategori: På svenska

Usch, massa att göra denna veckan! Är ganska så stressad faktiskt, inatt så kunde jag inte sova, var kanske delvis för att jag vaknade mitt i natten för att jag hostade så mycket. Så hemskt verkligen, det ville inte sluta, tror jag hostade i en timma i alla fall. Det kan inte vara särskilt nyttigt eller? Borde kanske ringa en doktor men sånt tar så mycket tid!! Jag sitter nu i bibblan med Sherola i alla fall. C-uppsatsen måste bli färdig denna veckan, mer exakt så mcåste ha typ hela grejen gjord till på onsdag för att vi ska ha tid att fixa allt smågrejs som kommer dyka upp... blaaaaaaaaaaaaaaa, så stressande, känns inte som om alla förstår innebörden i hur mycket vi faktiskt måste göra, vilket stressar mig ännu mer. Men på fredag kommer det vara över i alla fall, vare sig vi är klara med skiten eller ej, då finns det ingen mer stress i världen, frihet!! Jag kan redan känna det komma, en hel underbar vecka med bara sol och relax. Kan man snabbspola?

Earth calling to Adam...

Kategori: In English

Blä! Is so tired today and hungovered once again, im pretty sure it is because of the cheap vodka... The more expensive vodka the less hangover the next day, that's my experience at least. My knee is still kind of destroyed from yesterday, swollen but not so much in pain, guess i will call the hospital tomorrow and book time for surgery now. What really disturbes me with this injury is that i wont be able to go jogging!!! I need to get moving... Well, i think there will be no time for anything else than thesis next week, we have so much work to do! Like half of the paper on one week, but we are pretty confidence still even though the stress level right now is pretty high. We will be sitting in the library all days from now on, but i feel i can easily do that, just because i see the goal. Last deadline is friday, then we are free to do what ever we want!!!! I hope so much it will be warm and sunny, i need to start working on the tan... But enough with that, next on the schedule for now is to go eat Sherolas homemade pie with mr M and his friend visiting, sooo nice.



ThumbnailThumbnail


Bilder från fredagsfestivalen med Veronica Maggio!! Älskar den artisten, bästa svenska artisten helt klart, jag och Sherola sjöng högt till varje sång, även om jag borde varit tyst så förskyld som jag är.

äventyr

Kategori: På svenska

inatt har det verkligen varit fart i luckan! För första gången i mitt liv så har jag åkt ambulans, av helt onödig anledning dessutom!!!! Hela grejen är så komisk verkligen, ikväll var det final av hela allkprsvecjan med massa fest, jag var inte alls så full som jag verit de andra dagarna eftersom jag ska upp med Sherola idag kl 12 för att skriva c-uppsats men trots detta ska man väl självklart ta vara på tiden och ha kul hela kvällen eller hur? Så jag och Sherola tävlade iaf mot varann i att springa i en plastborg (typ) och fastspända i en lina skulle man försöka springa så långt som möjligt fram, saken är bara den att jag tog kanske i för mycket i min lust att vinna och på kuppen förstörde jag mitt knä, mitt knä som egentligen redan är trasigt på grund av minisk skada och ledinflammationer :P Iaf så svullnade det upp ganska rejält och jag ville att en sjuksköterska skulle kolla på det bara för att säga att det inte var nått farligt. De hade dock ingen på området så de ringde istället ambulansen, hahahaha, så löjligt egentligen men vad som ännu mer löjligt är, är att jävla sjuksköterskaambulansmannen inte kunde säga till mig att det inte var nån fara egentligen utan att jag borde följa med dem in till sjukhuset nere i stan. Väl nere i stan sa nästa sjuksköterska att det inte var nån fara utan man borde vänta till nästa dag. HATAR DET JÄVLA AMBULANS ASET!!! Kan man inte bara klämma ur sig liksom att det inte är nån fara,????  Aja, jag behöver visst inte betala nått, kommer säkert få en baotaräkning hem senare men det skulle visst inte va nån fara, men jag var ju ändå tvungen att betala taxin hem!!! tack och lov följde Sherola med mig in, undebara kvinna :D Äventyr var det iaf och ambulansen var ju ganska cool.

Får se hur mitt ben mår när jag vaknar dock....

the truth comes out

Kategori: På svenska

I was apperently drunk yesterday which means i did a lot of crazy things, everthing always comes out in the light the next day. Girls were kissed, and probably i kissed mr M too. ;P I also had a thing at the afterparty that i threw myself around everywhere, onto people, onto beds and on my ass, i missed the pillow on the floor and hit down on my ass! It doenst hurt today though. At least i gave everybody a good laugh. Poor Adam, what do people think about me really... i think im getting a reputation that im always partying i dont know if i like it, hmm... Well as one of my friends said, this is my last semester in Växjö so better enjoy it, and oh yes im enjoying it!

Kärlek

Kategori: På svenska

dagen efter...

Kategori: På svenska

Jag vaknade lite halvt föt typ en timma sen av att jag märkte att min dator låg i min säng. Shit vad rädd jag blev, tänk ifall jag hade förstört den! Jag gjorde typ likadant en gång i Österrike, att jag somnade med datorn i sängen och eftersom den tar ganska mycket plats ändå och sängarna där borta var orimligt små så låg jag och tryckte ända längst inne jämte väggen tills jag i mitt halvt sovande tillstånd bestämde mig för att breda ut mig lite vilket ledde till att jag kastade ner datorn rätt ner i golvet! Tror inte den lilla saken klarar av det en gång till så tack och lov att jag gick upp och räddade den och ställde på skrivbordet förut... inte för att den kan vara värd så mycket, skitlångsam och ful som den är men hela mitt liv ligger i den här datorn!

Så, till gårdagen då. Askul som alltid men denna gången extrakul eftersom det var Veronica Maggio konsert!!!! Hon är den enda svenska artisten som jag tycker om, och hon var här i Växjö på campus!!! Jag har en ganska hög grad av kändismani så ja, jag blev nog ganska galen och stod och skrek längst fram för att få uppmärksamhet så hon skulle titta på just mig, vilket hon till slut gjorde :D

När hon slutat spela gick jag Sherola och Bab runt på festivalområdet och letade efter folk som vi kände och hittade de två franska Elodie's, Den ena av dem är en riktigt prydlig tjej som alltid tar det kallt men igår var hon så full, hahahaha, en sån fröjd att se!!! Vi kommer prata om detta länge tror jag.

Sen skakades rumpan på Stallarna hela kvällen och självklart blev det efterfest hemma hos Ms F, jag bjöd som vanligt alldeles för mycket på mig själv tror jag. Jag sjöng till disneysånger med ovanligt stort entusiasm, fuck, hoppas inga av dem videorna kommer på youtube....

Älskar verkligen att det blir ljust så tidigt, när vi gick hem så var solen på väg upp, luften är så skön och alldeles vindstilla. Det bara välkomnar till mer fest men jag har faktiskt fortafarande lite sjukdom att bekämpa, hostar ut mina lungor idag så idag är det rehab som gäller.

Fest ikväll igen, kommer bli underbart, som alltid
pussspuss

Banketten i april

Kategori: På svenska



Hittade denna på internet igår, blev så glad att den faktiskt blev bra! :D

Skärpning!

Kategori: På svenska

Japp nu ska jag minsann ta tag i det här med bloggandet, det händer ju faktiskt en hel del i mitt liv, kan ju också va en anledning till varför jag känner att jag inte orkar ta mig tid med bloggandet... Jag har varit massa sjuk nu den senaste tiden iaf, hosta och jag tror jag till och med att jga hade en släng av feber. Men det är allt för mycket att göra för att man ska kunna ta sig tid och vara sjuk! Allkår denna veckan i Växjö i alla fall vilket betyder massa med fest och igårkväll kunde jag inte stå emot frestningen att titta ner i glaset med valfri alkholhaltig dryck. Kul var det, som alltid, underbara nya bekantskaper fixades, denna gången massa finska flickor! ;)

Ms F är min nyaste sister in arms på dansgolvet, den tjejen kan man lita på! Det är bara så sorgligt att allt ska ta slut snart, det är bara två veckar av mitt underbara campusliv kvar!!!! Blir ledsen bara jag tänker på det. Mr M var så klart med ute igår, det är hans finskor som livade upp kvällen lite extra. Vet dock inte om det blev så mycket gossip igår, inte vad jag kan komma på och jag var faktiskt inte så full! Däremot så skrämde Ms F mig genom  att säga att jag tagit en shot på förfesten, vilket jag var hundra procent säker på att jag inte gjort! Detta gjorde mig riktigt rädd, har jag druckit för mycket så att mina minneshjärnceller dött??? Så var inte fallet och F fick något på efterfesten så att hon inte skulle glömma bort att skrämma mig så igen... ;)

Since this is my first official message and the other posts has just been for testing, im gonna leave this message to Alex in english... Yes i do this for you!! Even though im too lazy to write long messages in english, waaaay too much effort. MAybe ill be more motivated some other time... Some positive feedback always works ;) Otherwise just google translate it darling!!!

Ikväll blir det supermegafest, Japi is coming to town! We'll see where the night ends, im not expecting to sleep really so i hope its gonna be epic.

See you in the party fog!! pusspuss

Alex och jag, förra terminen i Österrike

Kategori: På svenska

Jag visste väl att det skulle bli så här...

Kategori: På svenska

Ja, nu har det tagit jättelång tid innan jag gjorde ett inlägg här på bloggen men om det är till nån tröst så har jag haft skitmycket att göra. Alltså inte för att klaga allt för mycket men stressigt har det varit och sliten har jag blivit men jag har haft så kul hela veckan ändå! Så skönt att slippa sitta ensam i bibblan, Marcus har hållt mig sällskap, vi har visst lika mycket att göra i skolväg och sen lika mycket fritid som vi spenderar på sedvanligt vis, med en drink av varierande alkholhalt i handen, shaki-booty-as-hell-music i öronen och fötterna på dansgolvet. Shit vad det går åt pengar när man är ute ändå, jag köper aldrig några drinkar men inträdet blir ju ändå ganska saftigt när man går ut flera gånger i veckan...

Pengar ja, jag önskar jag hade mer. Hittade en Fred Perry väska på MQ idag, stor, vit, full med loggor på och bara 700 spänn ändå! Jag ska visst få lite mer bidrag denna månaden dock så får väl ta en runda till på stan då :) Sen väntar jag fortfarande på mina sista 10 % som jag ska få i Erasmus bidrag, wo bist du meine precious Geld!!!??? 

Sen kommer Alex och hälsar på på tisdag!!! Det kommer nog gå åt en hel del pengar då med, fest varje dag, fem dar i rad, plus massa uppsatsplugg på det, kommer bli underbart :D

Valborg

Kategori: På svenska

Första maj...

Kategori: På svenska

Betyder för mig att det är bakfylledags i alla fall, som vanligt men shit vad roligt jag hade det igår!! Började med att jag och Sheryl gick ner till bibblan och skrev och fixade lite till C-uppsatsen men jag var inte så motiverad, jag var bara så sugen på att komma ut i solen och värmen och smaka på den första sommarölen. Kl halv tolv var det dags i alla fall och jo, den smakade super! ;)

På Växjö uni är det varje år en hel vecka med bara massa fest i mitten av maj och igår var biljettsläppet till det, massa folk och massa mingel. Så köer köades och biljetter köptes och efter det så var det dags för höjdpunkten av dagen (även om jag inte visste det då), Champagnegaloppen!!! Jag gick hem bytte om till badshorts och drog med lite tyska kompisar och svenska kompisar (utbytesstudenter vet hur man festar). Väl inne på på "champageområdet" så var det bara att köpa bubbel och spruta loss. Jag har aldrig duschat i champagne förut men ojojoj vad roligt det var, även om det sved som as så fort man fick det i ögonen. Genomblöt blev jag iaf och folk blev som helt galna och sprutade på allt som rörde på sig, en sån känsla att vara med om alltså! Hoppas det blir många fler champagnegalopper i mitt liv...

Vi dansade säkert i 3 timmar och det sprutades ny champagne hela tiden, vilket slöseri med alkohol egentligen. ;P Men sen så började festen dö ut och alla började torka och bli klibbiga så det var dags att gå för en riktigt dusch. Innan det så följde jag med hem till Marcus och hans kompis som hälsade på från Tyskland, de var helt packade och ja lite galna saker gjordes på vägen dit ;) Lite shotar sen kunde jag äntligen gå hem för att tvätta bort kletet. En snabbfix och jag var redo för fest igen så jag cyklade tillbaks till Marcus för att hämta dem för att gå till vår valborgs barbeque och tror ni inte att de sover! Hahaha, jag jobbade med dem typ en timma för att de skulle vakna. Hans kompis blev kvar men Marcus följde med, mat och fler drinkar senare ledde till att mitt minne av kvällen är lite spritt men med massa vänner, bra musik, bra stämning kommer man långt! Ännu en lyckad avklarad i Växjö, jag tror jag kan leva vidare med all stress nu ett tag till.