Theadamlife

Blogg update!!

Kategori: På svenska

Ja herregud bloggen, nu har jag inte varit inne här sen jag vet inte ens när!! Det som är jobbigt är att när man har varit iväg från bloggen så här länge så har det hänt så mycket grejer att det blir till en ond cirkel av ickebloggande vilken kan visas med följande formel:

alldeles för mycket att berätta --> man vet inte ens var man ska börja berätta  -->
man orkar inte börja skriva alls --> inget bloggande -->  ännu mer att berätta!

Jag börjar med att berätta anledningen till varför jag inte har bloggat sedan en mindre evighet... Nämligen att jag har fått jobb! Flyttat till Stockholm och just nu ingår i ett resande team där jag åker runt i Sverige och försöker övertyga folk att bli månadsgivare i Rädda Barnen. Ett tufft jobb som går ut på att jag måste vara supertrevlig hela tiden mot främlingar som jag egentligen aldrig skulle vilja prata med! Men jag har lärt mig så oerhört mycket om hur man säljer an produkt, knepen som finns för att övertyga folk och så har jag fått massor av härliga och roliga kollegor att umgås med!

Förutom jobbet (som går väldigt bra faktiskt!) så är livet ganska mycket upp-och-ner. Ingen egen lägenhet i Stockholm så mitt hem består efter en månad fortfarande bara utav en fet resväska stående i Hammarbyhöjden.. Det är verkligen en heltidsjobb att hitta någonstans att bo om man inte redan känner någon som är villig att hyra ut sin lägenhet. Det är alltså som jag trodde det skulle bli, det lätta är att hitta ett jobb i stockholm, det svåra är att hitta ett hem!

Just nu har jag bara två mål framför ögonen, att tjäna så mycket pengar som det bara går och att lära mig så mycket som möjligt från det här jobbet! Andra målet ligger inte i Sverige...

Den som lever får se! ;)

Ingen ska få säga att vi inte har roligt på jobbet i alla fall!!
Sälj i Gävle!
Rädda Barnen alien
Bästa Lovisa!! Hahahaha!!