Theadamlife

En helg utöver det vanliga

Kategori: På svenska

Igår kom jag hem från den bästa helgen som jag haft denna sommaren, jag har inte haft en enda tråkig stund och gjort alla de saker som jag gillar bäst här i livet. Umgås med bästa vänner, shopping i stortstaden, Liseberg, fest till sen natt och sist men inte minst havet!

Helgen tillbringades alltså i Göteborg, det var en sådan skön känsla först att bara se folkvimlet och den ändlösa raden av konsumtionsvaror, som jag saknat det! Det var först då jag insåg att jag har varit hemma nästan varenda dag denna sommaren, det är inte klokt, var på tiden med lite semester med andra ord. Synd jag hade inte mer pengar dock, budgeten som jag hade sprack dock bara med några hundralappar ;)

Första dagen var i alla fall torsdagen som börajde med att jag satt 2 och en halv timma på ett tåg utan air conditioning, inte så kul... Väl framme så mötte jag upp Sherola och Bob samt Bob's kusin Anja. Vi skulle bo hemma i hennes mammas lägenhet i Frölunda och eftersom det ändå är en stund dit med spårvagn så låste vi in väskorna och gav oss ut på shopping. Sökte efter tre specifika saker; Björn Borg kalsonger, Chinos, och Sandaler och jag hittade alltihop! Lagen om att "när man väl letar efter något så hittar man det aldrig" måste alltså skrivas om... Rea på kalsongerna dessutom var lite utav ett halleluja moment sen när jag dessutom hittade ett par gladiatorsandaler för män som inte kostade tusen spänn så var euforin total ;)

Fredagen så gav vi oss iväg till Liseberg och var hela dagen där. Det roligaste var lite förvånande radiobilarna, hahaha, har aldrig haft så kul åt att krocka folk!! Speciellt när de andra chauförerna  består av Bob och Sherola.

På kvällen blev det fest, så skönt att man kan ge sig ut till klubben runt tolv och ändå inte känna sig stressad över att de stänger så fort man kommit in. Tyvär var vi alla helt slut dock och musiken sög samt värmen på dansgolvet var tropisk.

        




Denna bilden symboliserar att man aldrig kan va nöjd med det man har... ;)

På lördagen så sov vi tyvärr lite längre än som var menat, målet var stranden och vi kom dit, så småningom, när den lilla plätten av sand redan var aspackad av diverse muskelberg och svartbrända tanter. Vi hittade en liten plätt dock och jag njöt fullt ut av utsikten och havets brus.

    

Jag blev förvånad när jag såg bilden, lite muskler har jag visst ändå hunnit bygga upp.

På kvällen var det dags för mig och Bob att möta upp massa annat Växjö folk för att gå på Madonna konserten. Vi var laddade, tills gäst DJ:en slutade spela och vi fick vänta på kvällens höjdpunkt i ytterligare en timma... men det var det värt, det var det helt klart värt! Showen var supersnygg och remixerna på låtarna var verkligen super. Önskar jag kunde lyssna på dem jämt!

       

Tyvärr har inte min kamera nån vidare zoom så jag hoppas jag kan få bilder från någon annan. Det var dock hur mycket folk som helst på plats, säkert ullsatt på Ullevi, har aldrig sett ett så stort folkhav. Det var svårt för ögat att uppfatta hur mycket det va. Efteråt var det meningen att vi skulle ut och festa men det var nog inte så väl genomtänkt, det var säkert bara vi och 40 000 andra som tänkte likadant...



På vägen in genom biljettkontrollen så var det skyltar att man inte fick ha några kameror, vi blev väldigt oroliga och hört nått om en kö man var tvungen att ställa sig i för att lämna in den. Det orkade inte vi med så spion som jag är smög jag lugnt ner våra kameror i strumporna och gick rakt igenom ;) Det var i alla fall uppenbarligen inget kameraförbud väl inne på arenan, vi hade nog blivit lurade :P

Nu är allt tillbaks till vanliga i alla fall. Jag är bara så himla sliten och har nog fått en förskylning, säkert svininflunesa... skulle bara fattas, som om jag inte redan har tillräckligt mycket att stå i! jag har de senaste timmarna i alla fall ägnat mig åt att fixa min blogg, är rätt sånöjd faktiskt men det tog sin tid!

Kommentarer

  • Anja säger:

    Vad fint det blev Adam boy! Såg också att du har ett virus på den högra bilden i den översta raden. I högerkanten på bilden närmare bestämt, ha! ;) Krya på dig! pööösssss

    2009-08-10 | 20:55:20

Kommentera inlägget här: