Theadamlife

Tillbaka från Champsan

Kategori: På svenska

Regnade nästan hela tiden så fick skynda mellan affärerna, kallt har det blivit också! 10 grader i Paris idag vilket är lite ovanligt kallt för den här tiden på året, dessutom har det regnat nästan non-stopp nu i två veckor så man kan inte njuta av hösten... Hösten i Paris är den bästa tiden tycker jag annars!

Köpte inget klädväg idag för jag måste verkligen spara! Denna månaden så bokade jag alla biljetter för jul och nyår så får leva snålt tills löning om några veckor. Det är ju gratis att fönstershoppa dock! Bilden i mitten är tagen från Louis Vuittons skyltfönster.

Champs Elysees är den enda gatan i stan där alla affärer är öppna även på söndagar. Man kan med andra ord räkna ut att det kommer bli ganska trångt eftersom många vill ut och shoppa när de är lediga. Vet inte riktigt varför Paris som är en sån stor stad kan stänga allt på söndagar, har hört att det har nått att göra med katolicismen och kyrkan och allt det där.

Det sägs att Gud vilade på söndagen så då ska alla människor vara lediga också, fast Gud gjorde ett undantag för Champs Elysees då förstås... ;)

 

 

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: